23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99'uncu yılı Balya'da coşkuyla kutlandı.

Belediye hizmet binası önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyulması ile başlayan tören,Şamile Altıntaş İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı renkli gösterilerle devam etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle okullarda düzenlenen etkinlikler, şölene dönüşürken, programa katılan öğrencilerde gönüllerince eğlendiler. 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşarken, izleyicilerden de büyük beğeni topladılar.

Törene, Balya Kaymakamı Fatih Topuz, Belediye Başkanı Orhan Gaga, daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, meclis üyeleri öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.