BALYA'DA KURTULUŞ COŞKUSU

Balya’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü dolayısıyla, Balya Belediyesi Balya’nın kurtuluş törenleri için özel etkinlikler düzenledi,
Balya’nın kurtuluşunun 96. Yıldönümünü düzenlediği çeşitli etkinlikler ile kutladı.

Balya’nın kurtuluşunun 96. yıl etkinlikleri 5 Eylül’de cirit gösterisiyle başladı. Trap atışları, Balıkesir Kent Orkestrası ve Anadolu Rock’un güçlü temsilcisi Göksel Doğançay konseriyle devam etti.6 Eylül’de Halk Oyunları ve Mehteran Gösterisi ile başlayan etkinlikler Balya Belediye Spor - Yeni Sanayii Spor Futbol Müsabakası ve halkın yoğun ilgi gösterdiği Yudum, Turgay Başyayla halk konserleriyle son buldu.

Balya’da gerçekleştirilen kutlamalara Meclis Üyeleri, Parti İl Başkanları, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç yaptığı konuşmada ‘’ Her yeni günde Balya’nın daha da geliştiğine güzelleştiğine birlikte şahitlik ediyor Balya’nın daha da güzelleşmesini kalkınmasını birlikte başarıyoruz.

Ne mutlu bizlere ki Balya güzelleşiyor gelişiyor prangalarını söküp atıyor böylede olması gerekiyor. Çünkü Balya Türkiye’nin özeti Türk milletinin özü istikbalin, özgüvenin, birliğin teminatıdır.

Şahsım olarak ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıl dönümünü sizlerle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum.

Cenabı Allah birliğimizi, bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere fırsat vermesin.

Daha nice böylesi güzel gün ve gecelerde buluşmayı bizlere nasip etsin.

Sağ olun var olun Cenabı Allah'a emanet olun Ne Mutlu Türküm Diyene. ’’dedi.