BALYA'DA YOLLAR KİLİT PARKE TAŞIYLA DÖŞENİYOR

2017 yılında Belediye Başkanımız Osman Kılıç'ın girişimleri sonucunda başlayan ilçemizin en büyük sorunlarından olan içme suyu ve alt yapı şebekelerinin yenilenmesinde sona yaklaşıldı. İlçemizin modern bir alt yapıya sahip olması için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Baski İdaresi ve Balya Belediyesi'nin ortaklaşa başlatmış olduğu çalışmalar sonucunda  Baski İdaresi ana arterlerin abone bağlantılarını bitirmiş olup yapılan toplantı sonucunda ana arterlerin kilit parke taş döşeme çalışmalarına başlanılması kararı alınmıştır.

Başkan Kılıç, Başkan Yardımcısı M.Emin Çolak, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Munis, birim amirleri ve firma yetkilisiyle birlikte kilit parke taş döşemesinin başlayacağı ana yolları yerinde inceledi.

Baski İdaresi ve Balya Belediyesi'nin yapmış olduğu protokol ile ana arterlerin kilit parke taş döşeme çalışması yarın başlayacaktır.  İlçemizin bütün cadde ve sokaklarında Ramazan Bayramı sonrasında kilit parke taş döşeme çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Başkan Kılıç ''Artık Balyalı hemşehrilerim temiz suya,temiz kanalizasyona ve temiz yollara kavuşmuş olacaklar. Bundan sonra artık sular kesilmeyecek, cadde ve sokaklarda rahatlıkla yürüyebilecek ve arabalarını rahat kullanabilecekler.Vatandaşlarımız tozdan topraktan, çukurdan kurtaracağız.” diye konuştu.