BALYA'DA İFTAR PROGRAMI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçemiz kapalı pazar yerinde düzenlediği iftar programına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Belediye Başkanımız Osman Kılıç,Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları, Belediye Daire Başkanları ile Şube Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkanlar yaptıkları konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek Ramazan Ayı'nın önemine ve Cumhur İttifakına değindiler.

Başkan Kılıç konuşmasında ''30 Mart 2014'de başlayan gönül birliği,Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmamız Haziran 2018'de mübarek Ramazan Ayı'nda da devam ediyor.Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu iftar programında Büyükşehir Belediye Başkanımızla siz değerli halkımızla beraber olmaktan mutluluk duyuyorum.1918'de yaşananlarla 2018 Türkiye'sinde yaşananlar aynı.Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyerek Cumhur İttifakı'nın yanındayız.Amacımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şehit kanlarıyla bizlere teslim ettiği cennet vatanı daha ileriye götürmek.''diyerek İlçemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkürlerini sundu.

İftar programının ardından Başkan Kılıç Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi 3. Sıra Milletvekili Adayı Aliye ERTOPÇU, Çanakkale Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi ve Yenice İlçe Başkanı ile birlikte Yenice ilçesine bağlı Pazarköy ve Arovacık köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya geldi.