BAŞKAN KILIÇ'IN MAHALLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Balya ilçe sınırlarında bulunan birçok mahallelere ziyarette bulunan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç  ziyaretler  kapsamında İlçe Merkez, Mancılık, Dereköy, Müstecap, Orhanlar, Koyuneri, Danışment, Ören, Çamucu ve Ilıca Mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi. Ziyaret edilen mahallelerde oldukça samimi karşılanan Başkan Kılıç Mancılık, Dereköy, Müstecap, Orhanlar, Koyuneri, Danışment, Ören, Çamucu ve Ilıca Mahallelerinde vatandaşlara İlçemizi ilgilendiren hizmetler ve yürütülen projelerle ilgili bilgiler aktardı.
Yerleşim merkezlerindeki kahvehanelerde mahalle sakinleri ile buluşarak istişare eden ve varsa sorunlarını bizzat kendi ağızlarından dinleyen Başkan Kılıç, Merkez ve Kırsal mahallelerimiz de vatandaşları güzel günlerin beklediğini dile getirdi. Kılıç, Mahallelerde yürütülen Fen işleri çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verirken, bu konuda verdikleri tüm sözlerini yerine getirmeye çalıştıklarını ve getirmeye devam edeceklerini kaydetti.
Mahalle sakinleri de, Başkan Kılıç’a Belediyenin yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini ve memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.
İncelemeler sırasında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Başkan Kılıç, mahalle sakinlerinin hayır duasını aldı.

Vatandaşın Güvenini Boşa Çıkarmayacağız

Başkan Kılıç, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada; “Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Çalışma arkadaşlarımız ile birlikte biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Gezilerimiz esnasında vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor, bunları da sözleriyle ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız. Kırsal mahallelerimize yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek” dedi.