ÇAMAVŞAR MAHALLESİ'NDE SOSYAL TESİSLERİMİZE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİK

Balya Belediyesi tarafından Çamavşar Mahallesinde yapımı tamamlanan Sosyal Tesis'in açılışı,Çanakkale Zaferi'nde destan yazan aziz şehitlerimizin ruhuna Mevlüd'i Şerif okunup,mehteran gösterisi eşliğinde yemek verilerek gerçekleştirildi.

Açılış törenine Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, Cumhur İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz,Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı,MHP Balya İlçe Başkanı İsmail Kocaman,Ak Parti Balya İlçe Başkanı Ömer Munis,Belediye Meclis Üyeleri,mahalle muhtarları,çok sayıda mahalle halkı ve çevre ilçe, mahallerden gelen vatandaşlar katıldı.

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç yaptığı konuşmasında “Şanlı Çanakkale Zaferi’nin 104. yılında aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancıyla çalışıyorum. Çamavşar Mahallemizin böyle bir sosyal tesis ihtiyacı vardı, bugün Çanakkale'de destan yazan şehitlerimizi anmak ve sosyal tesisin açılışını yapmak için bir araya geldik. Birazdan buranın açılışını yapacağız. Burada mutlu güzel anılarımız, güzel cemiyetlerimiz olur inşallah. Ayrıca Çamavşar Mahallemizde yaptığımız gibi diğer Mahallerimizde de hizmete devam edeceğiz. Allah bizlere sağlık verdiği müddetçe, arkamızda sizler olduğunuz müddetçe hizmetlere devam edeceğiz inşallah. Sosyal tesisimiz halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.