DEĞİRMENDERE MAHALLESİ SOSYAL TESİSLERİ YOĞUN İLGİ İLE HİZMETE AÇILDI

Balya Belediyesi tarafından Değirmendere Mahallesi'nde yapımı tamamlanan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gerçekleştirilen açılış töreninde; MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, MHP Balıkesir İl Başkanı Orhan Dereli, Ülkü Ocakları Balıkesir İl Başkanı Halil Görmen,MHP Balya İlçe Başkanı İsmail Kocaman,Ak Parti Balya İlçe Başkanı Ömer Munis,Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program mehteran gösterisiyle devam etti.Ardından Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey konuşma gerçekleştirdiler.

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, açılışta yaptığı konuşmada, mahallelere hizmetleri yaparken hiçbir zaman ayrım yapmadıklarını söyledi.İlçenin her noktasına eşit şekilde hizmet sunduklarını belirten Kılıç, şunları kaydetti:"Balya Belediyesi daha önce 2 mahalleye hizmet ediyordu. Yeni yasayla köylerimiz, Balya Belediyemizin birer mahallesi haline dönüştü. Balya Belediyesi 2014 öncesi 2 mahalleye hizmet verirken 2014 seçimlerinden sonra 46 mahalleye hizmet vermeye başladı. Gece gündüz uyumadan bütün hemşerilerimize eşit hizmet ediyoruz ve bunun mutluluğunu mesai arkadaşlarımla yaşıyoruz.Aynı şekilde 10 adet sosyal tesisi hizmete açtıklarının altını çizen Kılıç,bütün mahallere aşevi yapılacağı sözünü tekrarladı.'' Mahalle muhtarı ve vatandaşlar Balya Belediye Başkanı Kılıç'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından kurban kesilip, protokol üyeleri mahalle halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesti.