EMEKÇİ KADINLARIMIZ MASKE ÜRETİYOR

20 bini aşkın kişinin ölümüne neden olan COVİD-19 salgınıyla ilgili Balya’da kadınlarımız harekete geçti.
Balya Belediyesi’nin de desteğiyle koruyucu maske üreterek, bu maskelerin ihtiyaç sahiplerine ücretsiz şekilde ulaşmasını sağlayan kadınlarımızı tebrik ediyoruz.

Üretilen maskeler Balya Belediyesi ekipleri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine dağıtılarak virüsün yayılmasının önüne geçecek.

Nasıl, Kurtuluş Savaşı’nda kadınlarımız en ön safta destek verdiyse virüse karşı verdiğimiz savaşta da en önde olacaklardır. Balya Belediyesi olarak destek verip hem hammadde hem de dikim sonrası dezenfekten işlemini sağlayarak üretime hızla devam edeceğiz. Emekçi kadınlarımıza bu güzel çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyoruz.