TOPLUM DESTEKLİ POLİSLER 'HAYATA RENK VER' PROJESİYLE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ile Balya Belediye Başkanlığı yapılan protokol çerçevesinde 2019 yılı içerisinde Çocuk ve Gençleri Koruma ve Destek Programı kapsamında hayata geçirilen 'Hayata Renk Ver' projesini düzenledi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ve Balya Belediyesi "Hayata Renk Ver" Projesi kapsamında Balya 125.Yıl Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki öğrencilerle buluştu. Toplum Destekli Polisler, eğitim gören çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunurken, polislik mesleğini de tanıtma imkanı buldu.

Proje ortaklığını Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ve Balya Belediyesinin oluşturduğu ve Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in koordinesinde hayata geçirilen "Hayata Renk Ver" projesi kapsamında öğrencilere futbol ve voleybol topları dağıtıldı. Balıkesir Balya İlçesi Yatılı Bölge Ortaokulunda kalan öğrencileri ziyaret eden polisler öğrencilerle eğlenceli vakit geçirdiler.