8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ

Dünya, özgür ve eşit kadınların emeğiyle güzel.

Belediye Başkanımız Orhan GAGA

Toplumsal yaşamın her kademesinde ve her zaman önemli roller üstlenen kadınlarımız, üstün fedakârlık duygusu içinde yaptıkları çalışmalarla, ülkenin her açıdan kalkınmasında büyük bir payın sahibi olmuşlardır. Toplumun her kesiminde yer alan başarı gösteren kadınlarımızı takdir ediyorum. Unutulmamalıdır ki kadınlarımızın elde ettiği başarılar hepimiz için ilham kaynağıdır. Özellikle ülkemizde son yıllarda kadına yönelik şiddetteki dikkat çeken artış toplumun her kesimini rahatsız etmektedir. Bizleri dünyaya getiren, büyüten, bizlere kişilik kazandıran kadınlara yönelik bu tutumun son bulmasını umuyorum. Bunun için toplum olarak büyük bir çaba harcamamız, farkındalık oluşturmamız gerekiyor.  Bu duygu ve düşüncelerle Balya'mızı emek emek güzelleştiren, ve umudumuzu büyütüp çoğaltan,ilçemizden başlayan değişimin öncüsü olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya emekçi kadınlar gününü kutladı.