BAŞKAN KILIÇ'TAN MECLİS ÜYELERİNE PLAKET

Balya Belediyesi Meclisi Belediye Başkanı Osman Kılıç'ın başkanlığında son meclis toplantısını gerçekleştirdi.2014-2019 dönemi Kurucu Meclis Üyelerine Başkan Kılıç tarafından plaket takdim edilerek, pasta kesildi.
Mart ayı son belediye meclis toplantısında konuşan Başkan Kılıç “5 yıllık bir dönemin sonuna geldik. Balyamız için hep beraber Balya Belediye Meclisi'nde Milliyetçi Hareket Partisi grubu,Ak Parti grubu,Cumhuriyet Halk Partisi grubu meclis üyeleri olarak hizmet ettik inşallah halkımıza en güzel hizmet üretme noktasında güzel bir birliktelikle bu 5 yılı tamamlamış oluyoruz. Balyamız için kararlar aldık, bu kararlarımız da hayırlı uğurlu olsun. Bu 5 yıllık dönemdeki hizmetler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir birliktelik ve uyum oldu. Biz Balya’nın menfaati olduğu zaman hep beraber, bir ve beraber olmayı, hep aynı şeyi seslendirmeyi ilke edindik. Burada da Balyamız kazanmış oldu” dedi.