TOKİ KONUTLARI TESLİM EDİLİYOR

1) Konut alıcıları kendilerine bildirilen günde ve saatte kendi imkanları ile şantiyeye ulaşacaklardır. Konut teslim işlemlerine Saat 09:00'da başlanması sağlanacaktır.

2) 3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle Katma Değer Vergisi doğduğundan, önce Banka tarafindan KDV tahsil edilecek ve ödeme dekontu / faturanın bir örneği alıcıya verilecektir.

3) Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir:

-Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),

-Gayrimenkul satış sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası,

-Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,

-KDV tutarının bankaya yatırıldığına dair belge veya fatura.

HAYALDİ GERÇEK OLDU!

Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç yaptığı konuşmasında ''Cenab’ı Allah’a bin şükür bunu da başardık. Biz bu tokiler yapılacak dedik yaptık.Geçen yıl temelini atmıştık ,bu yıl anahtarları teslim ediyoruz.Balya'mıza hayırlı uğurlu olsun.Milliyetçi üretken ve toplumcu belediyecilik anlayışımızla şehrimizin çehresini değiştiriyoruz.

Kıymetli hemşerilerimiz, Balya'da yıllardan beri en büyük sorunlardan birisi olan toplu konut sorunu ile alakalı bugün sonuna geldik. Malumunuz 31Mart 2014'te göreve geldiğimizde bizim saygı değer Balya halkına bir sözümüz vardı. 29 projenin içinde bululan bir projede toplu konut projesi TOKİ idi. Bugüne kadar konuşulan hep şuydu. Orada bu binalar olmaz mümkün değil diyorlardı. Bizler Balya sevdalısı olarak hep çalıştık. Siyasi yönden bizi çekemeyenler bizim başarılı olmamızı istemiyorlardı. Benden önceki dönemlerde belediye başkanları yapmış olanlarında sözleri vardı ama Cenabı Allah bizlere nasip etti. 2016 yılının baharında başlamış olduğumuz TOKİ çalışmalarını bitirdik.

12 daire 4 ticaret alanını oradaki mülk sahiplerine teslim edeceğiz. Her ay kira öder gibi ev sahibi olacaklar. 2023 hedeflerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümünde Başbuğumuz Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere kutlu mirasını bizlerde 2023 Türkiye'sinde Balya'yı dev proje ile tanıştırdığımız için çok şanslıyız. Burada Balya halkına, bizlere destek olan TOKİ ye talep noktasında para yatıran, en başta 2004-2009 toplu konut projesine arsa kazandıran Kemal Çavdar'a, Meclis Üyelerimize, inşaatını alıp yüklenen firmaya, Fen İşlerine teşekkür ediyorum. Balyamızı hayırlı uğurlu olsun" dedi.