15.02.2022
E-BELEDİYE BİLGİ SİSTEMİNE GEÇİŞ SÜRECİNİ TAMAMLADIK

Belediyemiz, İçişleri Bakanlığının belediyelerin tek veritabanda ortak bir altapıda standart yazılımlarla tüm iş ve işlem süreçlerini elektronik ortamda vatandaşa sunulmasını sağlaması için hayata geçirdiği e-Belediye Bilgi Sistemine geçiş sürecini tamamladı. Belediyemiz tüm iş ve işlemleri e-belediye bilgi sistemi üzerinden gerçekleştirmeye başlamıştır.

Tüm modülleri ile kullanıma geçişte Balıkesirde ilk ve tek olmanın gururunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız artık ödemelerini belediyemize gelmeden farklı programlarda üyelik açmadan e-devlet üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

Belediyemizin Gelir (Tahakkuk-Tahsilat işlemlerinin tamamı), Muhasebe, İnsan Kaynakları(Memur-İşçi Maaş ve Özlük İşlemler hizmetin, Doğrudan Temin (Harcama-Satın Alma), Taşınır İşlemleri, İşyeri Ruhsat ve Zabıta işlemlerinin tamamının e-Belediye sistemi üzerinden gerçekleştirilebilmesi, E-Devlet üzerinden 8 hizmetin (e-devlet üzerinden online ödeme) vatandaşımıza sunulmaya başlanmıştır.

Soru ve Görüşleriniz