Destek Hizmetleri Müdürlüğü
Yüksel ÖZKAN

Özgeçmiş

22.04.1976 Balıkesir ili Gönen ilçesi doğumludur.   
İlk ve orta öğrenimini Koyuneri'nde tamamladıktan sonra Muharrem Hasbi lisesinden mezun olmuştur.  
1998 yılında Uzman Jandarma Okulu, 2007 yılı Jandarma Meslek Eğitimi programı ön lisans, 2012 yılı Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi lisans, 2017 yılı Ahmet Yesevi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri yüksek lisans, 2020 yılı Açık öğretim fakültesi Yerel Yönetimler ön lisans bölümünden mezun olmuştur.
1998-2013 tarihleri arasında Jandarma Genel Komutanlığı Bünyesinde çalışmıştır. 2013 yılında Balya Belediye Başkanlığında Mali Hizmetler Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü bünyesinde 2017 yılında yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı ile Şef kadrosuna atanmıştır. 2021 yılında yapılan Görevde Yükselme ve Ünsan değişikliği sınavı ile Destek Hizmetleri Müdürü olarak atanmıştır. 
            Evli ve iki çocuk babasıdır.

Müdürlük Bilgisi

        Müdürlüğümüz 5393 sayılı Belediye Kanunu, 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu, 6360 Sayılı Kanuna ek olarak 14.03.2014 tarih ve 6447 sayılı “12/11/2012 Tarihli ve 6360 Sayılı Ondört İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmiyedi İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” hükümlerine dayanılarak hizmetlerini yerine getirmektedir.

Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü 1 müdür ve 1 işçi  görev yapmaktadır.

Müdürlüğümüzün sorumluluk alanları ve başlıca çalışmalarımız şunlardır;

Belediye hizmetlerinde kullanılan ve kullanılabilecek her türlü malzemeleri fiyat, kalite, uygunluk açısından araştırarak tespit etmek ve listelemek diğer birimlerle bu bilgileri paylaşmak ve alınacak her türlü malzemenin bu araştırmalar neticesinde, yukarıda belirtilen verilere uygun olarak alımının yapılmasını sağlamak için çaba sarf etmektir. Belediye Birimlerinden talep edilen ve ortak kullanılan sarf malzemelerini (temizlik ve kırtasiye vb.) en kısa sürede karşılayarak malzeme transferlerini sağlamak, araç ve iş makineleri Hasar Tespit Komisyonlarının kurulmasını sağlamak, çalışmalarını denetlemek ve gerektiğinde makama bilgi sunmak, 5018 sayılı Yasanın cevaz verdiği şartlar içinde Belediyeye bağlı birimlerin mal, hizmet ve yapım işlerini yapmaktır. Belediyemiz ana hizmet binasının bakım, onarım (Elektrik, Gaz, Sıhhi Tesisat, Telefon, Santral, faks, fotokopi vs.) temizlik, güvenlik ve santral hizmetleri ile ilgili tüm iş ve işlemleri yapmak, yaptırmak, kullanım miktarlarını izlemek ve istatistiklerini tutmak, fahiş kullanım sebeplerini araştırmak ve gerekli tedbirleri almak, Müdürlük hizmetlerinde kullanılacak olan tüketim malzemelerini, dayanıklı taşınır mallar ile bu taşınırların bakım ve onarımı için gerekli olan yedek parça, tamir takımı ve bakım onarım malzemelerinin alımını gerçekleştirmektir. Başkanlık tarafından yapılan görev ve yetki dağılımına uygun olarak; birimlerden gelen taşınır mal ve tüketim malzemelerine ilişkin talepleri değerlendirmek, Başkanlık makamınca uygun görülenlerin alımını gerçekleştirmek ve ilgili birimlere dağıtımını sağlamak.Faaliyet alanına giren işlerle ilgili mal ve malzemenin usulüne göre ambarda muhafaza edilmesini sağlamak, taşınır mal kayıt ve kontrol işlemlerini yapmaktır.

HABERLER


  • Cumhuriyet Kupası Sahiplerini Buldu

             Belediyemizin düzenlediği Cumhuriyet Kupası sahiplerini buldu.          1. Çakallar Mahallesi         2. Doğanlar Mahallesi         3. Yenikavak Mahallesi olmuştur.  

    DEVAMINI OKU
  • Ücretsiz Fide Dağıtımı Gerçekleştirildi

    Bugün Balya Belediyesi olarak ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek hemşehrilerimize ücretsiz olarak fide dağıtımı gerçekleştirdik. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İMAMOĞLU’na bizlere vermiş olduğu fide desteği için ilçem adına teşekkür ediyorum.İlçemizde tarımı ve çiftçimizi desteklemek için yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Tarımsal kalkınmaya ve çiftçilerimize destek olmaya her zaman devam edeceğiz.

    DEVAMINI OKU
  • Cumhuriyet Gibi Güzelsin BALYA

        Başkanımız Orhan GAGA ve tüm halkımızın katılımlarıyla Balyamızda Fener Alayı ve Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirildi

    DEVAMINI OKU
  • Başkanımız İşçiler İle Buluştu

          Başkanımız Orhan GAGA mesai sonrası Belediyemiz işçileri ile bir araya gelerek dertlerini dinledi.

    DEVAMINI OKU
  • Muhtarlarımız Kaymakam ile Buluştu

        Başkanımız Orhan GAGA'nın organize ettiği İlçe Kaymakamımız Mehmet Buğra KATIRCI ile Mahalle Muhtarlarımız ile tanışma yemeğinde bir araya gelindi. 

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz