• 2024 YILI TERAZİ BEYAN DUYURUSU

         Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliğinin 6. Maddesine göre (Periyodik muayenelerin ilanı, müracat zamanı ve sorumluluklar) 2024 yılı periyodik muayene beyan verme süresi 02.01.2024 - 29.02.2024 tarihleri arasında gerekli müracatlar Zabıta Amirliğine yapılacaktır.

    DEVAMINI OKU
  • ÖĞRENCİLERİMİZ ATATÜRK EVİNDE ve SİNEMADA

         Zübeyde Hanım Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerimize, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu ve çocukluk günlerini geçirdiği Selanik’teki evin benzeri olan Karesi’deki Atatürk Evine ve Atatürk 1881-1919 filminin gösterimine gelecek nesillere Atatürk Sevgisini aktarmak için gezi turu düzenledik.

    DEVAMINI OKU
  • BAŞKAN ORHAN GAGA'DAN YILBAŞI MESAİSİ

        Balya Belediye Başkanı Orhan GAGA, yılbaşı gecesi görev yapan polis, jandarma, itfaiye, hastane ve belediye personellerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı, işlerinde kolaylıklar diledi.

    DEVAMINI OKU
  • Öğretmenler Günü

        24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı kapsamında çelenk koyma törenine katılan Başkan Orhan GAGA ardından Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesinde düzenlenen programa katılarak çok değerli öğretmenlerimiz ile bir araya geldi.     Bu önemli günde ilçemizde görev yapan değerli öğretmenlerimizi, emekli öğretmenlerimizi ve görev bekleyen öğretmenlerimizi ziyaret ederek bu anlamlı günlerini kutladık.

    DEVAMINI OKU
  • Öğrencilerimiz ATATÜRK Evinde

        Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 10 Kasım Anma haftasında öğrencilerimizi, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu ve çocukluk günlerini geçirdiği Selanik’teki evin benzeri olan Karesi’deki Atatürk Evine, Ata’mızın ilke ve devrimlerini gelecek nesillere aktarmayı görev bilerek, gezi turu düzenledik. Atatürk’ün yaşam hikayesini dinleyip öğrendiklerini somutlaştırma fırsatı bulan öğrencilerimizin gözlerindeki heyecan görülmeye değerdi. 

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz