Satış İhaleleri için tıklayınız...

• 06 HAZİRAN
    Balya - Kayalar Mahallesi Tahdit Askısı
        4342 Sayılı Mera Kanununa göre, Balya İlçesi Kayalar Mahallesi sınırları içerisinde bulunan mera / yaylak / kışlak / otlak ve çayırların tespit ve tahdit çalışmaları tamamlanmış olup, İl Mera
    Komisyonu'nun 12.05.2023 tarih ve 1058 sayılı Mera Komisyon Kararı uyarınca çalışmaların sonuçlarını gösterir Tespit ve Tahdit Askı İlanı Cetveli ile ekleri duyuru eklerinde mevcuttur.
        Yazımızın tebliğinden itibaren askı süresi içerisinde itirazda bulunulmaması durumunda tespit - tahdit çalışmaları sonuçları kesinleştirileceğinden, askıya çıkarılarak ilan edilen belgelerin Belediye
    Başkanlığınız tarafından incelenmesi, konu ile ilgili itirazınız söz konusu ise belgeleri ile 30 günlük askı süresi olan 05.06.2023 - 05.07.2023 tarihleri arasında Mera Komisyonu Başkanlığına itirazda
    bulunulması gerekmektedir.

• 31 MAYIS
    Her Kurban Lösemili Çocuklara Can
    Her kurban lösemili çocuklara can!

Diyanet İşleri Başkanlığı Yüce Allah’a yakınlaşmak amacıyla gerçekleşen kurban ibadetlerinin mali bir ibadet olduğu için vekâleten yapılabileceğine dair cevaz veriyor ve “Dinimiz gereğince kurbanın rüknü; kurban kesilerek kanın akıtılmasıdır” şeklinde açıklıyor.

LÖSEV olarak 14 yıldır sizin için et kombinalarına gidiyor, vekâleten kurban kesimi yaptırıyor, etini lösemili ve kanserli çocuklarımıza, ailelerine ve yetişkin kanser hastalarına dağıtıyoruz. Sözel ya da yazılı verebileceğiniz vekâlet, kurban ibadeti için yeterlidir. Kesimler kurbanlık vasfına haiz küçükbaş veya büyükbaş olarak en modern kesimhanelerde, dini esaslara uygun şekilde Kurban Bayramı’nın ilk üç gününde yerine getirilirken kurbanın eti, derisi ve tüm organları da değerlendirilmektedir.

Kesilen kurban etlerinin bir kısmını dinlendirerek bayramdan hemen sonra, diğer kısmını ise kesen kurumlara emanet ederek 12 ay boyunca vakumlanmış ambalajlarda taze et ve et ürünleri şeklinde lösemili ve kanserli çocuklarımızla beraber ailelerine ve ihtiyacı olan yetişkin kanser hastalarına dağıtılıyor

Ayrıntılı bilgiye web sitesinden ulaşabilirsiniz.

• 16 EYLÜL
    BANKA PROMOSYON İHALE İLANI
    23.09.2022 CUMA GÜNÜ SAAT 11:00 'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN BANKA PROMOSYON İHALESİ İLAN METNİDİR.
  • 16 EYLÜL
    BANKA PROMOSYON İHALE İLANI
  • 02 EYLÜL
    6 EYLÜL KURTULUŞ ETKİNLİKLERİ
    İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl dönümü kutlama programı kapsamında yapacağımız etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.
    4 Eylül
    11:00 Sünnet Şöleni (Çok Amaçlı Salon)
    13:00 Trap Atışları (Toki Alanı)
    20:30 Ayvalık Küçüklöy Halk Müziği Derneği Konseri (Kadıköy Çay Bahçesi)