• Hacıhüseyin Mahallesindeyiz

    Yarınların Balya'sı için daima çalışmaya, üretmeye ve hakça paylaşmaya devam edeceğiz. Hacıhüseyin mahallemizi ziyaret ederek pazarımızda esnafımızın ve hemşehrilerimizin taleplerini dinledik birlikte yönetelim diye çıktığımız bu yolda sizlerin taleplerine en hızlı şekilde cevap vermek kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapacağımız daha çok hizmet, yürüyeceğimiz daha çok yolumuz var. Birlikte her şey mümkün.

    DEVAMINI OKU
  • Balya Süt

    Başkanımız verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizin süt üretim tesisi için sözleşmemizi imzaladık. “Balya Süt” için süreç resmi olarak bugün başlamıştır. Balya’mıza hayırlı uğurlu olsun.

    DEVAMINI OKU
  • İstiklal Marşı Kabulünün 100. YILI

    İlçe Kaymakımımız Burak Keser ve Belediye Başkan Yardımcımız Naim Çakır’ın katılımlarıyla Ilıca Şehit Necmi Gürgen İlk-Orta Okulunda İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yılı kutlama programı gerçekleştirildi. Bağımsızlık ve Milli Mücadele’mizin sembolü İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100.yıl dönümü kutlu olsun.

    DEVAMINI OKU
  • Mart Ayı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı

        Balıkesir Büyükşehir Mart ayı meclisine katılmadan önce parti grup toplantımızı gerçekleştirdik ve ardından Balıkesir Büyükşehir Meclis Toplantımıza, meclis üyelerimiz ile birlikte katılım sağladık. Alınan kararlar ilçemiz ve Balıkesir’imiz için hayırlı olsun.

    DEVAMINI OKU
  • Defneye Nefes Ol

    SMA Tip-1 hastası Defne bebeğimiz için ilçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kermese katılım sağladık. Tüm hemşehrilerimizin de desteklerini bekliyoruz.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz