• BAŞKAN ORHAN GAGA'DAN YILBAŞI MESAİSİ

        Balya Belediye Başkanı Orhan GAGA, yılbaşı gecesi görev yapan polis, jandarma, itfaiye, hastane ve belediye personellerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı, işlerinde kolaylıklar diledi.

    DEVAMINI OKU
  • Öğretmenler Günü

        24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı kapsamında çelenk koyma törenine katılan Başkan Orhan GAGA ardından Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesinde düzenlenen programa katılarak çok değerli öğretmenlerimiz ile bir araya geldi.     Bu önemli günde ilçemizde görev yapan değerli öğretmenlerimizi, emekli öğretmenlerimizi ve görev bekleyen öğretmenlerimizi ziyaret ederek bu anlamlı günlerini kutladık.

    DEVAMINI OKU
  • Öğrencilerimiz ATATÜRK Evinde

        Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 10 Kasım Anma haftasında öğrencilerimizi, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu ve çocukluk günlerini geçirdiği Selanik’teki evin benzeri olan Karesi’deki Atatürk Evine, Ata’mızın ilke ve devrimlerini gelecek nesillere aktarmayı görev bilerek, gezi turu düzenledik. Atatürk’ün yaşam hikayesini dinleyip öğrendiklerini somutlaştırma fırsatı bulan öğrencilerimizin gözlerindeki heyecan görülmeye değerdi. 

    DEVAMINI OKU
  • Müstecap Mahallesindeyiz

        Başkan Gaga, Müstecap Mahallemizde devam eden çevre düzenleme ve parke taş döşeme çalışmalarını yerinde kontrol ederek Mahalle Muhtarımız ve kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldi.

    DEVAMINI OKU
  • YAŞASIN CUMHURİYET

        YAŞASIN CUMHURİYET!    Başkan Orhan GAGA, Cumhuriyet'imizin 100. Yıldönümü vesilesiyle Kayalar Mahallemizde kıymetli hemşerilerimizin düzenlemiş olduğu kutlama programına katıldı.Kayalar Mahallesi hemşerileri tarafından düzenlenen organizasyon ile bayram coşkusu doyasıya kutlandı.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz