• 2'inci Balya Yağlı Güreşleri

        İkincisini düzenlediğimiz 2. Balya Yağlı Güreşleri tamamlandı. Kıran kırana geçen müsabakalar sonucunda finalde rakibi Süleyman BAŞAR'ı yenen Abdullah GÜNGÖR başpehlivan oldu.

    DEVAMINI OKU
  • Orhanlar Panayıra Hazır

        Başkan Orhan GAGA ve beraberindeki heyet ile birlikte Orhanlar Mahallemizde devam eden parke taş döşeme ve panayır alanının çevre düzenleme, çalışmalarını yerinde kontrol ederek 13-14 Haziran tarihlerinde mahalle de yapılacak panayır için gerekli talimatlarını verdi. Katılımın yüksek olması beklenen panayırın eksiksiz yapılabilmesi için belediye ekipleri aralıksız çalışmalarına devam etmektedir.

    DEVAMINI OKU
  • Bahar Kupası Başladı

        Balya Bahar Kupası başladı. Her yıl geleneksel düzenlenen halı saha turnuvası Başkan Orhan GAGA'nın başlama vuruşuyla başladı.

    DEVAMINI OKU
  • Balya Yağlı Pehlivan Güreşleri

        2.sini düzenlediğimiz Balya Yağlı Pehlivan Güreşlerinde olumsuz hava şartları sebebiyle bozulan güreş sahamızda gerekli çalışmalar devam ediyor. 6 Haziran 2023 Salı günü tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.

    DEVAMINI OKU
  • Balya'da 3000 Kişilik İftar

    Balya Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde 3000 kişiye iftar verildi.Cumhuriyet Meydanı ile ona bağlı cadde ve sokaklarda kurulan masalarda binlerce Balyalı Ramazan ruhuna yakışır şekilde iftarını yaptı.İftar yemeğine Belediye Başkanı Orhan GAGA ve eşi ayrıca ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Balya'nın tüm kırsal mahallelerinden kalkan ücretsiz otobüs seferleri ile de isteyen herkes ulaşım problemi olmadan Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşamak için ilçenin meydanında toplandı.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz