• Belediye Başkanları Çalıştayı

        18-20 Haziran 2021 tarihleri arasında Gaziantep'de gerçekleştirilen Belediye Başkanları Çalıştayına Başkanımız Orhan GAGA katılım sağlamıştır.     

    DEVAMINI OKU
  • İlçe merkezimiz ve TOKİ yaşam alanında yapılacak çevre düzenlemesi

    İlçe merkezimiz ve Toki yaşam alanında yapacağımız çevre düzenleme çalışmaları ile Balya’mıza güzel ve yeni eserler kazandırıyoruz.İlçemizin çehresi hizmetler ile güzelleşecektir.

    DEVAMINI OKU
  • Tertemiz Bir Geleceğe

        İlçemize kazandırdığımız Katı Atık Aktarma Tesisimizin inşaatı tamamlanmak üzeredir. Bu tesis hem çevre sağlığını koruyacak hem de yıllardır yaşanan bu kötü görüntüleri ortadan kaldıracaktır.    Balya'mız için en güzeli, en iyisi için çalışmaya devam edip, Balya'mızı geleceğe, umuda, aydınlık yarınlara emin adımlarla taşıyoruz.

    DEVAMINI OKU
  • Haziran Ayı Balıkesir Büyükşehir Meclis Toplantısı

        Haziran ayı Balıkesir Büyükşehir Meclisine katılmadan önce parti grup toplantısı gerçekleştirilmiştir.    Başkanımız Orhan GAGA ile birlikte meclis üyelerimiz Yüksel TÜRK ve Burhan AST Balıkesir Büyükşehir Meclis Toplantısına katılım sağlanmıştır.

    DEVAMINI OKU
  • Geleceğin Balya'sını İnşa Ediyoruz

            Balya’mızda İmar Planı değişikliğinde sürdürdüğümüz çalışmalarla ilgili ilçe Kaymakamımız Sn. Burak Keser ile görüş alışverişinde bulunduk.        

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz