• 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

        Cumhuriyetimizin 98. yılında, Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyoruz.‬    İlçemizde Başkanımız Orhan GAGA ve İlçe Kaymakamımız Mehmet Buğra KATIRCI katılımları ile ‪29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemizde coşkuyla kutlandı.

    DEVAMINI OKU
  • 2021 Yılı Ekim Ayı Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı

        2021 yılı Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı Meclis toplantısına Başkanımız Orhan GAGA, Meclis Üyelerimiz Burhan AST ve Yüksel TÜRK ile katılım sağladı.

    DEVAMINI OKU
  • S.S. Balya İlçesi Merkez ve Kırsal Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi İnşaatı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

         Başkanımız Orhan GAGA, S.S. Balya İlçesi Merkez ve Kırsal Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’mizin üretim fabrikasının yerinde ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Gece gündüz demeden inşaat tüm hızıyla devam etmektedir.

    DEVAMINI OKU
  • Ortak Proje Balıkesir

         Ortak Projemiz Balıkesir kapsamında bugün Bigadiç mahalle muhtarları ilçemiz Balya'da ağırladık.     Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, 20 ilçedeki muhtarların kültür hazinelerini birbirlerine aktarmaları ve diğer ilçelerde edindikleri tecrübeleri kendi ilçelerinde de kullanabilmeleri için muhtarlıklar arası ziyaret projesi başlattı. Proje kapsamında bugün ziyaretimize gelen Bigadiç Mahalle muhtarlarımıza S.S. Balya İlçesi Merkez ve Kırsal Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’mizin üretim fabrikasının yapım aşaması, ilçemizin doğal güzellikleri ve yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik.

    DEVAMINI OKU
  • Orhanlar, Koyuneri ve Kadıköy Mahallelerindeyiz...

            Başkanımız Orhan GAGA ile birlikte Meclis Üyemiz İbrahim BENLİ ile birlikte Orhanlar, Koyuneri ve Kadıköy Mahallelerini ziyaret ederek yaptığı ve yapacağı çalışmalar üzerine muhtarlarımız ve mahalle sakinleri ile görüş alışverişinde bulundu

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz