• Enerji Kentler Birliği Toplantısı Denizli'de Gerçekleşti

            Enerji Kentleri Birliği'nin 2021 yılı olağan Meclis toplantısını Denizli’de gerçekleşti.      Enerji Kentleri Birliğimizin olağan meclis toplantısında Yenilenebilir Enerji Politikaları ve Belediyeler adlı paneli Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Fatih Dönmez’in katılımıyla gerçekleştirildi.     Toplantıda alınan kararlar birliğimize ve kentlerimize hayırlı uğurlu olsun.

    DEVAMINI OKU
  • Başkanımız İşçiler İle Buluştu

          Başkanımız Orhan GAGA mesai sonrası Belediyemiz işçileri ile bir araya gelerek dertlerini dinledi.

    DEVAMINI OKU
  • Muhtarlar Günü

         Muhtarlar Günü sebebiyle Kaymakamımız Mehmet Buğra KATIRCI katılımı ile ilçemiz Cumhuriyet Meydanında muhtarlarımız ile birlikte çelenk koyma töreni gerçekleştirildi. Törenin ardından ilçemiz Çok Amaçlı Salonunda muhtarlarımız ve eşleri ile bir araya gelindi.

    DEVAMINI OKU
  • Bengiler ve Müstecap Mahallesindeyiz

          Başkanımız Orhan GAGA, Başkan Yardımcılarımız İksan DURAN ve Naim ÇAKIR ile birlikte Bengiler ve Müstecap Mahallesinde vatandaşlarımız ile bir araya geldi. Yıkılan köprü yerine yenisi yapılan köprüde incelemelerde bulundu.

    DEVAMINI OKU
  • Yeni Sanayi Sitesi Projesi

             Başkanımız Orhan GAGA Balya'daki sanayi esnaflarımız ile buluştu. Yeni yapılacak sanayi projesi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Esnaflarımız konu ile alakalı bilgilendirildi.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz