• Muhtarlarımız ile Bigadiçteyiz

    Ortak Projemiz Balıkesir kapsamında bugün Balya muhtarlarımız Bigadiç’te bir araya geldi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, 20 ilçedeki muhtarların kültür hazinelerini birbirlerine aktarmaları ve diğer ilçelerde edindikleri tecrübeleri kendi ilçelerinde de kullanabilmeleri için muhtarlıklar arası ziyaret projesi başlattı. Bugün 46 mahalle muhtarımız ile birlikte Bigadiç ilçemizdeydik.

    DEVAMINI OKU
  • Orhanlar, Danişment ve Kayapınar Mahallesindeyiz

    Başkanımız Orhanlar, Danişment ve Kayapınar Mahallelerini ziyaret ederek Muhtarımız ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

    DEVAMINI OKU
  • Ekim Ayı Belediye Meclis Toplantısı

            Ekim ayı belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda aldığımız kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.        Meclis kararlarına belediyemiz web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

    DEVAMINI OKU
  • Bengiler Köprü Yapımı

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığından gelen görevli personeller ile ile birlikte Bengiler Mahallemizde hava şartları nedeniyle göçen yolda yapımı başlatılan köprü çalışması üzerine muhtarımız ve hemşehrilerimiz ile görüş alışverişinde bulunduk.

    DEVAMINI OKU
  • Eskişehir Büyükşehir Başkanı Yılmaz BÜYÜKERŞEN'e Ziyaret

        Başkanımız Orhan GAGA, beraberindeki heyet ile birlikte Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanını ziyaret etti.     Attığı her adımla adından söz ettiren, belediyeciliğiyle tüm Türkiye’ye örnek olan Yılmaz BÜYÜKERŞEN ile sosyal belediyecilik üzerine çok öğretici bir sohbet, halka ve şehire dokunuşunun örnekleriyle müthiş bir deneyim paylaşımı oldu.  

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz