• Yazlık Mahallesindeyiz

        Başkanımız Orhan GAGA bugün Yazlık Mahallemizi ziyaret ederek kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek taş döşeme çalışmaları üzerine istişare gerşekleştirdi.

    DEVAMINI OKU
  • 61'inci Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri

        Belediye Başkanımız Orhan GAGA, CHP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet AKIN ve İl Başkanı Serkan SARI ile birlikte ata sporumuz olan Kurtdere köyünde düzenlenen 61'inci Kurtdereli Mehmet Pehlivan yağlı güreşlerine katıldı.

    DEVAMINI OKU
  • Ağustos Ayı Belediye Meclis Toplantısı

        Ağustos ayı belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda aldığımız kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.      Meclis kararlarına belediyemiz web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

    DEVAMINI OKU
  • İlçemizin Hazinesi Olan Tarihi Kalıntıları Kurtarıyoruz

        Balya'nın tarihine önem veren Başkanımız Orhan GAGA önderliğinde,  ihmaller sonucunda yıkım ve yok oluş tehlikesi altında olan ilçemizin hazinesi "tarihi kalıntılarımızı" kurtarmak içim restorasyon projesi kapsamında ölçümler başlatıldı.    Ölçümlerin sonucunda gerekli restorasyon çalışmaları en hızlı şekilde bitirilecektir.

    DEVAMINI OKU
  • Balya'da 2.Etap TOKİ Çalışmaları Başladı

        İlçemizdeki konut sorununu çözüme kavuşturmaya yönelik yaptığımız görüşmeler sonucunda ilçemizde 2.Etap TOKİ kazı çalışmaları başlamıştır.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz