• S.S. Balya İlçesi Merkez ve Kırsal Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi 2.Olağan Genel Kurul Toplantısı

        Balya'da değişimin kooperatifçili ile başlayacağına inanan Başkanımız Orhan GAGA, S.S Balya İlçesi Merkez ve Kırsal Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin 2. Olağan Genel Kurul toplantısı Başkanımızın katkılarıyla gerçekleştirilmiştir.

    DEVAMINI OKU
  • Balya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Seçimleri

        Başkanımız Orhan GAGA, Balya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin Olağan Genel Kurul Seçimlerine katılarak esnaf ve sanatkarlarımız ile bir araya geldi.     Seçimde Başkan olarak seçilen Nahit KOCATAŞ'ı ve değerli yönetim kurulu üyelerini tebrik ederiz. 

    DEVAMINI OKU
  • BALYA’NIN KURUMSAL HAFIZASI DÜZENLENİYOR VE DİJİTAL ORTAMA AKTARILIYOR

        Balya Belediyesi Kurumsal Arşiv Projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Proje kapsamında;     %100 web tabanlı Kurumsal Arşiv Yönetim Otomasyon temini gerçekleştirildi.   Geçmişten günümüze oluşan ve muhafaza edilen Belediye arşivlerinin Devlet Arşivleri Standardına uygun olarak düzenlenmesi, tüm arşivlere ait envanter kayıtlarının çıkarılması, yasal saklama süreleri tamamlanan evrakların, standartlara uygun olarak ayıklama ve imha işlemlerinin kurum bünyesinde gerçekleştirilmesi, yasal saklama süreleri devam eden ve hâlihazırda kullanılmaya devam eden arşivlerin düzenlenmesi, arşivdeki belge ve projelerin dijital ortama aktarılması ile proje tamamlanmış olacak.    Kurumsal Arşiv Yönetim Otomasyonunun kurulması ve kurum personellerine eğitim verilmesi töreninde konuşan Balya Belediye Başkanı Orhan GAGA;    Şehrin yönetimine talip olurken, özverili, birikimli ve şehrine aidiyet hissi ile bağlı çalışma arkadaşlarımızla, kaynakların verimli kullanılması, şehrin hafızası olan belge yönetiminin ve dolayısıyla bilgi yönetiminin sağlıklı işletilebilmesi için önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Bu çerçevede, sektörde faaliyet gösteren profesyonel firmadan Otomasyon ve Danışmanlık Hizmeti alınmış, %100 web tabanlı, zaman ve mekân sınırsız olarak personellerin yetkili oldukları belgelere her yerden erişebileceği yapıda Kurumsal Arşiv Yönetim Otomasyonu kurum sunucularına kurulmuştur. Kaynakların verimli kullanılması amacıyla, Belediye çalışanlarımızdan oluşturduğumuz ekibimizle Kurumsal Arşiv düzenleme ve dijitalleştirme süreçlerini bünyemizde kendi insan kaynaklarımızla gerçekleştireceğiz. 

    DEVAMINI OKU
  • Bayramlar Paylaşma ve Dayanışma Günleridir

            Balya Belediye Başkanı Orhan GAGA, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda Balyalılar'ın bayramını kutladı. Başkan GAGA mesajında, bayramların paylaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı günler olduğunu dile getirdi.        Balya Belediye Başkanı Orhan GAGA, yayımladığı mesajla bayramları bayram yapan birlikte olmak mutluluğu, sevinci birlikte paylaşmaktır. Her bayramı aynı heyecanla bekler, aynı sevinçle karşılarız. Birliğin, beraberliğin, barışın ve huzurun egemen olduğu bir gelecek dileğiyle tüm Balyalı hemşehrilerimizin Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.

    DEVAMINI OKU
  • Kesimhanemiz Bayram İçin Hazır

        Belediyemize ait kesimhanemizi inceleyip kontrol ve bakımlarını yaparak Kurban Bayramına hazırlandı.    Bayramda siz değerli vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz