• Eylül Ayı Belediye Meclis Toplantısı

            Eylül ayı belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda aldığımız kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.        Meclis kararlarına belediyemiz web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

    DEVAMINI OKU
  • Tüm Halkımız Davetlidir

    İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü vesilesiyle düzenleyeceğimiz 4-5-6 Eylül Kurtuluş Günü etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir.

    DEVAMINI OKU
  • 30 Ağustos Zafer Bayramı

    Balya Kaymakam Vekili Balıkesir Vali Yardımcısı İrfan Demiröz’ün katılımlarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama programı çerçevesinde ilçemiz Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk koyma törenini gerçekleştirildi. Başkanımız Orhan GAGA, tören sonrası İlçemiz Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek askerlerimiz ile bir araya geldi.

    DEVAMINI OKU
  • Balya Kaymakamı Burak Keser'e Veda Yemeği

    Başkanımız Orhan GAGA, Balya Kaymakamı Burak Keser ve değerli eşleri İvrindi Kaymakamı Fatma Turhan Keser'in tayinlerinin çıkması sebebiyle düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.

    DEVAMINI OKU
  • Maden Atıklarının Temizlenmesi

        Yıllardır ilçemizi zehirleyen maden atıklarının ıslah edilerek sağlığımıza, çevreye, doğaya, yaşama, canlıya olan zararlarını bertaraf edilmesi için gerekli incelemeleri yapmak ve çözüm üretmek için; CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın, CHP İl Başkanı Serkan Sarı, CHP İlçe Başkanı Gülizar Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatları ile Çevre Koruma Daire Başkanı Prof. Dr. Ayşen Erdinçler, İBB Tarım Hayvancılık Daire Başkanı Ahmet Atalık, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçın ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanı Vehbi Yörük ile birlikte bölgede inceleme yapıldı, ilçe halkımızı konu hakkında bilgilendirdi    İlçemizde Fransızların 1860- 1940 yılları arasında işlettiği madenden dere yatağına bırakılmış 4 milyon ton zehirli atık, 100 yıllık hikayenin sona ermesi ve bir çok ölüme yol açan atıkların bertaraf edilmesi için çalışmalar devam edecektir.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz