• 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

    Belediye Başkanımız Orhan Gaga 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle ilçemizde çalışan emekçi kadınlarımıza bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkanımız Orhan Gaga: “Bizler çağdaş Atatürk Cumhuriyetinde kadınların özgürlüğüne, hayatın her alanında erkeklerle eşit statüde temsil edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Kadın varsa hayat vardır. Çalışan, üreten, mücadele eden bütün emekçi kadınlara selam olsun. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

    DEVAMINI OKU
  • Balya Tarımda Hızını Arttırdı

    Bayramiç Değişim Kooperatifinden gelen misafirlerimiz ile birlikte bölgemizde ki ürün ekimine uygun boş arazileri inceleyerek Tarımsal Kalkınma ile ilgili projelerimizi Balya’mızda hayata geçireceğiz. İlçemizin tarımsal üretimde ciddi bir potansiyeli var. Bu nedenle tarımsal kalkınmanın desteklenmesi ve üretimin arttırılması hedefiyle önemli çalışmalara imzamızı atacağız.

    DEVAMINI OKU
  • Mart Ayı Belediye Meclis Toplantısı

    Mart ayı belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda aldığımız kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Meclis kararlarına belediyemiz web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

    DEVAMINI OKU
  • Balyayı Geleceğe Taşıyoruz

    Bandırma Belediyemizin ev sahipliğinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın başkanlığında Balıkesir CHP ve İYİ Parti Belediye Başkanları, Bandırma Belediyesi toplantı salonunda bir araya geldi.Toplantı ile iligili bilgi veren Belediye Başkanımız Orhan Gaga: “İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortak işbirliği için Balıkesir’de ve Balya’da yapabileceğimiz projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz çok verimli bir toplantı oldu. Balya’yı geleceğe taşıyacağımız projelerin planlandığı çağdaş bir kent için ilk adımları birlikte attık. Parti Meclisi üyemiz Gökhan Günaydin ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Danışmanı Yiğit Duman’ın bizlere İstanbul Büyükşehir Belediyemizin vizyonunu aktardığı toplantıda Balıkesir Millet ittifakı belediyelerinin yapacağı ortak projelerimizin temeli atıldı. Eşgüdüm toplantımıza CHP İl Başkanımız Serkan SARI , İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Bandırma Belediye Başkanımız Tolga Tosun, Edremit Belediye Başkanımız Selman Hasan Arslan , Gönen Belediye Başkanımız İbrahim Palaz , Manyas Belediye Başkanımız Tancan Barcin, Gömeç Belediye Başkanımız Mehmet İrem Himam, Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Burhaniye Belediye Başkanımızı temsilen Murat Yazgan, Susurluk Belediye Başkanımızı temsilen Ömer Öztürk’ün katıldığı geleceğe umutlarımızı inşa ettiğimiz bir buluşma oldu” dedi.

    DEVAMINI OKU
  • Başkan GAGA'dan Valimiz Sayın Hasan ŞILDAK Ziyareti

            Balıkesir Valimiz Sayın Hasan Şıldak'ı ziyaret ederek, Balya’mızda sosyal gelişmeyi destekleme programı üzerine projemizi sunarak görüşmelerimizi gerçekleştirdik.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz