• İstiklal Marşı Kabulünün 100. YILI

    İlçe Kaymakımımız Burak Keser ve Belediye Başkan Yardımcımız Naim Çakır’ın katılımlarıyla Ilıca Şehit Necmi Gürgen İlk-Orta Okulunda İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100. yılı kutlama programı gerçekleştirildi. Bağımsızlık ve Milli Mücadele’mizin sembolü İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100.yıl dönümü kutlu olsun.

    DEVAMINI OKU
  • Mart Ayı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı

        Balıkesir Büyükşehir Mart ayı meclisine katılmadan önce parti grup toplantımızı gerçekleştirdik ve ardından Balıkesir Büyükşehir Meclis Toplantımıza, meclis üyelerimiz ile birlikte katılım sağladık. Alınan kararlar ilçemiz ve Balıkesir’imiz için hayırlı olsun.

    DEVAMINI OKU
  • Defneye Nefes Ol

    SMA Tip-1 hastası Defne bebeğimiz için ilçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kermese katılım sağladık. Tüm hemşehrilerimizin de desteklerini bekliyoruz.

    DEVAMINI OKU
  • Denetimler Devam Ediyor

    COVİD-19 pandemisine karşı alınan tedbirlere uyulmasıyla ilgili Zabıta Amirliğimizce ilçemiz genelinde bulunan işletmelerde, okullarda ve pazarlarda denetimler devam ediyor. 1 Mart itibariyle ülkemiz genelinde kontrollü normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte yüksek riskli iller arasında yer alan bölgemizde denetimlere sıkı şekilde devam ediyoruz.

    DEVAMINI OKU
  • Covid-19'u Hep Birlikte Yeneceğiz

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Balya’lılara hediyesi otobüsümüz aktif olarak hizmet etmeye devam ediyor. Mahallelerimizde Covid-19 aşısı olacak kıymetli hemşehrilerimizi ücretsiz otobüs servisimiz ile ilçe hastanemize taşıyoruz. Bu hastalık ile hep birlikte mücadele edeceğiz. Aşı sırası gelen vatandaşlarımızın mahalle muhtarı ile irtibata geçerek ulaşım için randevu oluşturmaları gerekiyor. Muhtarlarımızın da araç temini için Muhtarlık İşleri Müdürümüz Cihan MENEVŞE ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz