• Başkandan İstanbul Çıkartması

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, CHP Balıkesir İl Başkanımız, İYİ Parti Balıkesir İl Başkanımız, Balıkesir İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapabileceğimiz projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Balya'mızı geleceğe taşıyacağımız projelerin planlandığı çağdaş, kalkınan bir kent için ilk adımları birlikte atıyoruz.

    DEVAMINI OKU
  • Danişment Mahallesindeyiz

    Danışment Mahallemizde pazaryerinde devam eden çalışmalarımızı yerinde kontrol ederek, Mahalle Muhtarımız ile çalışma yapacağımız alanlarda istişare gerçekleştirdik. Derman Belediyeciliği anlayışımız ile sizlerin hayatını kolaylaştırmak, birlikte güzel bir Balya inşa etmek için çalışıyor, ortak akılla ilçemizi birlikte yönetiyoruz.

    DEVAMINI OKU
  • ÇÖP KAMYONU YANGINI

    İlçe merkezimizde Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerimiz tarafından çöp toplama esnasında kasada çıkan yangın itfaiye ve belediye personelimizin müdahalesi ile söndürüldü.Çıkan yangında her hangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmaması bizleri sevindirdi.Küçük ihmaller büyük sonuçlar doğurur. Bu nedenle siz kıymetli hemşehrilerimizden konteynerlere sönmemiş sigara izmariti ve kül atılmaması hususunda duyarlı davranarak bizlere destek olmanızı rica ediyoruz.

    DEVAMINI OKU
  • Hacıhüseyin Mahallesindeyiz

    Yarınların Balya'sı için daima çalışmaya, üretmeye ve hakça paylaşmaya devam edeceğiz. Hacıhüseyin mahallemizi ziyaret ederek pazarımızda esnafımızın ve hemşehrilerimizin taleplerini dinledik birlikte yönetelim diye çıktığımız bu yolda sizlerin taleplerine en hızlı şekilde cevap vermek kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapacağımız daha çok hizmet, yürüyeceğimiz daha çok yolumuz var. Birlikte her şey mümkün.

    DEVAMINI OKU
  • Balya Süt

    Başkanımız verdiği sözleri tutmaya devam ediyor. Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizin süt üretim tesisi için sözleşmemizi imzaladık. “Balya Süt” için süreç resmi olarak bugün başlamıştır. Balya’mıza hayırlı uğurlu olsun.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz