• Yaylacık Mahallesindeyiz

    Belediye Başkanımız Orhan GAGA, Yaylacık mahallemizi ziyaret ederek kıymetli hemşehrilerimizin sorun ve taleplerini yerinde dinledi.Yıllardır özlediği hizmetleri alamayan mahallemizde, kısa süre içerisinde başlatacağımız parke taş döşeme çalışması için gerekli ölçümleri gün itibariyle gerçekleştirdik. Tüm ekiplerimizle kalıcı çözümler üretmek için sahadayız.

    DEVAMINI OKU
  • Narlı, Alidemirci ve Hacıhüseyin Mahallesindeyiz

    Narlı, Alidemirci ve Hacıhüseyin Mahallelerimizi ziyaret ederek yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar üzerine muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz ile görüş alışverişinde bulunduk.Var olan ve yıllardır ihmal edilen tüm sorunlu alanları tek tek çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz.

    DEVAMINI OKU
  • Balya'da Bir İlke İmza Atıldı

    Balya Belediyesi olarak Genel-İş Sendikasıyla toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Balya Çok Amaçlı Salonunda düzenlediğimiz imza töreni başta emekçi personelimize, belediyemize ve Balya'mıza hayırlı uğurlu olsun. İmza töreni öncesinde konuşan Belediye Başkanı Orhan Gaga ''Emeğin değerini iyi biliyor ve bununla ilgili adımlar atmaya devam ediyoruz. Giderek zorlaşan hayat şartlarında işçilerimizin hakkını korumaya, emekçinin yanında olmaya, sadece toplu sözleşmelerde değil, her zaman iş, emek ve demokrasi mücadelesine devam edeceğiz.'' dedi.

    DEVAMINI OKU
  • Başkan Balya'da Pazaryeri Ziyareti Yaptı

    Balya Belediye Başkanı Orhan GAGA, Balya'da pazaryeri ziyareti yaptı. Ziyarette artan vaka sayılarına da dikkat çeken Başkan GAGA, vatandaş ve esnaflardan koronavirüs tedbirlerine uymalarını istedi.

    DEVAMINI OKU
  • Deren Maviye Nefes Ol

    SMA Tip-1 hastası Deren Mavi bebeğimiz için ilçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kermese katılım sağladık. İlçemizde ki emekçi kadınlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz