• Balya da Ramazan Bir Başka...

        Balya Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında 26.04.2022 tarihinde Ilıca Mahallemizde eski Ramazan geleneklerimizi yaşatmak adına Hacivat Karagöz gölge oyununu ve Balya'lı gençlerimiz tarafından müzik dinletisini hemşehrilerimiz ile buluştu.

    DEVAMINI OKU
  • Balyalı Çocuklar Bayramlarını Doya Doya Yaşadı

        Balya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlediği etkinliklerle çocukların bayramlarını gönüllerince kutlamasına imkan tanıdı. Balya futbol sahasında gerçekleştirilen organizasyonda çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.

    DEVAMINI OKU
  • Belediye Başkanı Orhan GAGA, Belediye Personelleriyle buluştu

        Belediye Başkanı Orhan GAGA, şehrin her noktasında gece gündüz demeden çalışan belediye personelleriyle birlikte iftar programında bir araya geldi. Balya Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkan GAGA “Balya’mız sürekli büyüyor ve gelişiyor, buna bağlı olarak ihtiyaç ve beklentiler de artıyor. Biz bu sorumluluğu beraber yükleniyoruz. Hep beraber halkımıza kesintisiz hizmet ulaştırıyoruz. Belediye hizmeti kesintiye uğramadan sürdürülmesi gereken hizmettir. Bu hizmeti ekip ruhu içerisinde birlikte başarıyoruz. Göstermiş olduğunuz gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Size ve ailenize hayırlı Ramazanlar dilerim.” dedi.

    DEVAMINI OKU
  • Bu Hafta Neler Yaptık

    BU HAFTA NEREDE ÇALIŞTIK!- Cumhuriyet Meydanımızda İftar soframızda #Ramazan’ın bereketini hemşehrilerimiz ile hep birlikte paylaştık.- İlçemizde kadınlarımızın girişimi ile Üreten eller pazarımız hemşehrilerimize hizmet vermeye devam ediyor.- İlçemiz kabristanlığında ekiplerimizce çevre düzenleme çalışmaları devam etmektedir.- Belediyemizin araç filosuna kendi kaynaklarımızla aldığımız 2 adet hizmet aracını kazandırdık.- Ören Mahallemizde bulunan aşevinde boyama çalışmaları ekiplerimizce tamamlanmıştır.- İhmallerle yıkım ve yok oluş tehlikesi altında olan ilçemizin hazinesi tarihi kalıntılarımızın restore edilmesi için gerekli görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz.- Yenikavak Mahallemizde imam evinin yapımı için ekiplerimizce gerekli çalışmalar devam etmektedir.- İlçe genelinde Temizlik İşleri ekiplerimizce temizlik çalışmaları titizlikle devam ediyor.- İlçe genelinde tüm mahallelerimizde bulunan mezarlıklarda gerekli ilaçlama çalışmaları ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor.- Belediyemize kazandırdığımız depomuzda gerekli düzenlemeler ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.- İlçe merkezi ve mahallelerimizde alt yapı çalışmalarından sonra bozulan parke taş döşemeleri ekiplerimizce tamir edilmeye devam ediyor.- İlçemizde araç fenni muayene hizmeti periyodik aralıklarla devam etmektedir.- İlçemiz Karakuzu mevkiinde stabilize yol çalışması ekiplerimizce tamamlanmıştır. - Belediyemize kazandıracağımız araç bakım ve tamirhane çalışmaları ekiplerimizce tüm hızıyla devam etmektedir.- Zabıta Amirliğimizce sizlerin kaliteli hizmet alabilmesi ve menfaatlerinizin korunması amacıyla denetimler devam etmektedir.- İlçe merkezimizde yeşil alan ve park yapımı için çalışmalarımız ekiplerimizce devam ediyor.- Belediyemize ait atölyemizde üretim çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

    DEVAMINI OKU
  • İftar Soframızda Ramazan'ın Bereketini Birlikte Paylaşalım

        15 Nisan Cuma Günü ilçemiz Cumhuriyet Meydanı’nda belediyemiz tarafından tertip edilen iftar yemeğimizde siz kıymetli hemşehrilerimizi de aramızda görmekten onur duyarız.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz