• Bu Hafta Neler Yaptık

    BU HAFTA NEREDE ÇALIŞTIK!- Koyuneri Mahallemizde bulunan okulumuzun, Çiğdem Mahallemizde bulunan süt toplama yerinin ve Medrese Camisinin boyama çalışmaları ekiplerimizce tamamlandı. - Ilıca Mahallemizde açılacak olan Jandarma Karakolunun çevre düzenleme çalışmaları ekiplerimizce tamamlandı. - 10-11-12 Haziran Orhanlar Panayırı için gerekli çevre düzenleme çalışmaları alanda devam ediyor. - Göloba Mahallemize hizmet binasının ardından lavabo inşaatını da tamamlayarak hizmete sunduk. - İlçe genelinde Temizlik İşleri ekiplerimizce temizlik çalışmaları titizlikle devam ediyor. - İlçe merkezi ve mahallelerimizde alt yapı çalışmalarından sonra bozulan parke taş döşemeleri ekiplerimizce tamir edilmeye devam ediyor.

    DEVAMINI OKU
  • Kaşıkçı, Gökmusa ve Karadağ Mahallelerindeyiz...

        Başkanımız Orhan Gaga, beraberindeki Meclis Üyemiz Burhan AST ile birlikte  Kaşıkçı, Gökmusa ve Karadağ mahallelerini ziyaret ederek yapılacak çalışmları yerinde inceledi. 

    DEVAMINI OKU
  • Balyamızı Güzelleştiriyoruz

        Balya genelinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ederken ilçe merkezimizde tüm yeşil alanlarda bakım, fidan ekimi, yabani ot temizleme ve peyzaj düzenleme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

    DEVAMINI OKU
  • 2022 Yılı Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısı

            Mayıs ayı belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda aldığımız kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.        Meclis kararlarına belediyemiz web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

    DEVAMINI OKU
  • Balya'da Bayramlaşma

        Bayramlar birlik ve beraberliği örf ve âdetlerimizle süsleyip; geçmişten devraldığımız mirasın nesilden nesile aktarılmasını sağlayan sevgi günleridir. Başkanımız Orhan GAGA ile birlikte bugün ilçemiz Cumhuriyet Meydanında kıymetli hemşehrilermiz ile bir araya gelerek bayramlaştı.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz