• Bu Hafta Neler Yaptık

        BU HAFTA NEREDE ÇALIŞTIK!- İlçemize kazandıracağımız düğün salonu için gerekli çalışmalar devam ediyor. - Yenikavak Mahallemizde imam evinin yapımı için ekiplerimizce gerekli çalışmalar devam etmektedir. - İlçemizde kadınlarımızın girişimi ile Üreten eller pazarımızın açılışını gerçekleştirdik. - İlçemiz kabristanlığında ekiplerimizce çevre düzenleme çalışmaları devam etmektedir. - Ilıca Mahallemizde stabilize yol çalışması ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir. - İlçe genelinde Temizlik İşleri ekiplerimizce temizlik çalışmaları titizlikle devam ediyor. - Görüşmelerimiz sonucu başlatılan 2. etap TOKİ çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. - İlçe genelinde tüm mahallelerimizde bulunan mezarlıklarda gerekli ilaçlama çalışmaları ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. - Dereköy Mahallemizde İmam evinin boya çalışmaları ekiplerimizce gerçekleştiriliyor. - İlçe merkezi ve mahallelerimizde alt yapı çalışmalarından sonra bozulan parke taş döşemeleri ekiplerimizce tamir edilmeye devam ediyor. - Belediyemize kazandırdığımız depomuzda gerekli düzenlemeler ekiplerimizce gerçekleştiriliyor. - İlçemizde araç fenni muayene hizmeti periyodik aralıklarla devam etmektedir. - Alidemirci Mahallemizde abdesthane yerinde gerekli tadilat çalışmaları ekiplerimizce tamamlanıyor. - Belediyemize kazandıracağımız araç bakım ve tamirhane çalışmaları ekiplerimizce tüm hızıyla devam etmektedir. - Zabıta Amirliğimizce sizlerin kaliteli hizmet alabilmesi ve menfaatlerinizin korunması amacıyla denetimler devam etmektedir. - İlçe merkezimizde yeşil alan ve park yapımı için çalışmalarımız ekiplerimizce devam ediyor. - Zabıta ekiplerimizce soğuk havada dışarıda kalan canlılarımıza gerekli mama desteği sağlanmıştır. - Belediyemize ait atölyemizde üretim çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

    DEVAMINI OKU
  • 2022 Yılı Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısı

            Nisan ayı belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda aldığımız kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.        Meclis kararlarına belediyemiz web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

    DEVAMINI OKU
  • Üreten Eller Pazarı

        Belediye olarak Balya’da "Üreten Eller Pazarı" el işi ve yöresel ürünleri hemşehrilerimiz ile bir araya getiriyoruz. Açılışına İlçe Kaymakamımız Mustafa Şeker'in de katıldığı "Üreten Eller Pazarı" nda emekçi kadınlarımızın tezgahlarını ziyaret ederek ürettikleri ürünleri görme fırsatında bulundu.

    DEVAMINI OKU
  • Gençlerimiz ile Gurur Duyuyoruz

        Youth İnternational Science Fair (Genç Uluslararası Bilim Fuarı) yarışmasında yaptıkları deneyi İngilizce anlatım ile sunarak 22 Ülke arasından 2. olarak gümüş madalyayı ülkemize getiren Balyamızı ve ülkemizi temsil eden İlayda Dereli ve Ömer Efe'yi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

    DEVAMINI OKU
  • 27 Mart Dünya Tiyatro Günü ve Kütüphaneler Haftası

        Başkanımız Orhan GAGA, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü ve Kütüphaneler Haftası sebebiyle ilçemiz Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesinde düzenlenen programa katılarak kıymetli öğrencilerimiz ile bir araya geldi. …

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz