• Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Başkanımız Orhan GAGA ile birlikte Büyükşehir Meclis Üyelerimiz Yüksel TÜRK ve Burhan AST katılmıştır.

    DEVAMINI OKU
  • İstiklal Marşı Kabulünün 101'inci Yılı Etkinlikleri

        Başkanımız Orhan GAGA İstiklal Marşı’mızın kabulünün 101. Yıl dönümünde ilçemiz Koyuneri Ortaokulu Salonunda düzenlenen programa katılarak öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve milli mücadele kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

    DEVAMINI OKU
  • KAR İLE MÜCADELEYE DEVAM...

        Karla Mücadele çalışmalarımız kapsamında ilçemizde başlayan kar yağışıyla birlikte, kar küreme ve don olaylarına karşı tuzlama çalışmaları ekiplerimiz tarafından yerine getiriliyor. Başkanımız Orhan GAGA mahallelerimizde ki çalışmaları yerinde takip edip, mahalle muhtarlarımız ile iletişim halinde çalışmaktadır. Ekiplerimiz mahallelerimize ulaşımın aksamaması ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına tüm birimlerimizle teyakkuz halindedir. 

    DEVAMINI OKU
  • ÜNLÜ ŞEF ÖMÜR AKKOR BALYADA

        Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Belediyemizin işbirliği ile gerçekleştirilen organizasyon kapsamında ünlü şef Ömür Akkor’u ağırladık. Türkiye’yi karış karış gezerek Osmanlı ve Türk mutfağı üzerine araştırmalar yapan çok sayıda kitabı olan fenomen şef Ömür AKKOR Balya lezzetlerini tatmak üzere misafirimiz oldu.     Özellikle Balya tereyağı ve esmer höşmerim üzerine incelemeler yapan Ömür AKKOR’a diğer yöresel yemeklerimizde tanıtıldı. İlçemiz çok amaçlı toplantı salonunda hazırlanan Keşkek, Kulak Hamuru, Şibit, Saçaklı Mantı, Koyuneri Çöreği, Külde Ekmek, Mısırlı Kırma, Kazan Tarhanası Çorbası, Kuruyufkalı Sütlü Tatlı, Sütlü İrmik Tatlısı ve Kuru Biber Haşlaması gibi yemeklerin yanı sıra BalyaTereyağı ünlü şefin beğenisini kazandı.     Esnaf lokantalarımızı, ziyaret eden Ömür AKKOR yöresel lezzetlerine ve tarihi dokusuna hayran kaldığı Balya’yı tekrar ziyaret etmek üzere planlama yaptı. Esnaf ziyaretinden sonra tarihi yerlerimizi ziyaret eden fenomen şef Balya lezzetlerini yarın sosyal medya hesaplarından yapacağı yayın ile tanıtacak. Güney Marmara Kalkınma Ajansına ve Ömür şefe Balyamızın tanıtımına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim.

    DEVAMINI OKU
  • Bu Hafta Neler Yaptık

    BU HAFTA NEREDE ÇALIŞTIKİlçe genelinde temizlik işleri ekiplerimizce temizlik çalışmaları titizlikle devam etmektedir.Müstecap Mahallemizde yol bakım ve onarım çalışmaları ekiplerimizce tamamlanıyor.İlçemizde tarihi bir öneme sahip olan Balya Çanakkale yolu güzergahında bulunan Salhane(Selanik) Köprüsünün daha sağlıklı bir yapıya ve ulaşıma kavuşması için karayolları yetkili personelleriyle görüşmelerimizi başlattık.Değirmendere Mahallemizde bulunan hizmet binasının bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmaları ekiplerimizce tamamlandı.İlçe merkezi ve mahallelerimizde alt yapı çalışmalarından sonra bozulan parke taş döşemeleri ekiplerimizce tamir edilmeye devam ediyor.Kadıköy mahallemizde kavaklık alanında dikim için gerekli çalışmalar devam etmektedir.Belediyemize kazandıracağımız araç bakım ve tamirhane çalışmaları ekiplerimizce tüm hızıyla devam etmektedir.Mahallelerimizde yağmur suyu hatları için gerekli alt yapı çalışmalar devam ediyor.Çalova Mahallemizde yol yapım ve onarım işleri ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.İlçe merkezimizde yeşil alan ve park yapımı için çalışmalarımız ekiplerimizce devam ediyor.Hoş geldin bebek projesiyle İlçemizdeki yeni doğum yapan ailelerin evlerine ziyaret gerçekleştirmeye devam ediyoruz.İlçe merkezinde Bahçeler mevkinde yol yapım ve onarım çalışmaları ekiplerimizce tamamlandı.Zabıta Amirliğimizce sizlerin kaliteli hizmet alabilmesi ve menfaatlerinizin korunması amacıyla denetimler devam etmektedir.Yaylacık Mahallemizde kilit parke taş döşeme çalışmaları devam etmektedir.İlçemiz genelinde metruk binaların yıkım çalışmaları ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.Belediyemize kazandırdığımız depomuzda gerekli düzenlemeler ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.Belediyemize ait atölyemizde üretim çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz