• 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü

        Balya'lı emekçi kadınlar için için 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle ''Kadın Olmak'' konusu adı altında Konuşmacı Araştırmacı Yazar Behiç İSTANBULLUOĞLU ve Konuşmacı Dr. Öğr. Üyesi Yonca ALTINDAL'ın katılımlarıyla 8 Mart 2022 Salı günü Saat 14:00'da Balya Çok Amaçlı Salonda panel düzenlendi.

    DEVAMINI OKU
  • 2022 Yılı Mart Ayı Belediye Meclis Toplantısı

            Mart ayı belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda aldığımız kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.        Meclis kararlarına belediyemiz web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

    DEVAMINI OKU
  • Salhane Köprüsü Yenileştirme Çalışmaları

        İlçemiz için tarihi öneme sahip olan Balya-Çanakkale yolu güzergahında bulunan Salhane köprüsünün daha sağlıklı bir yapıya kavuşması için Karayolları ekipleri ile görüşme gerçekleştirildi. En kısa sürede yapımına başlanacak olan köprünün tarihi değeri korunarak sağlamlaştırılacaktır

    DEVAMINI OKU
  • Değirmendere ve Orhanlar Mahallelerindeyiz

        Başkan Orhan GAGA ve Meclis Üyemiz İbrahim BENLİ ile birlikte Değirmendere ve Orhanlar mahallelerini ziyaret ettiler. Yapılan çalışmaları yerinde incelediler.

    DEVAMINI OKU
  • Göloba, Kayapınar, Yazlık ve Kadıköy Mahallelerindeyiz...

        Belediye Meclis Üyesi Burhan Ast ile birlikte Göloba, Kayapınar, Yazlık ve Kadıköy Mahallelerini ziyaret ederek yapılan ve yapılacak olan çalışmalar üzerine muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz ile görüş alışverişinde bulunduk

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz