• Dereköy, Mancılık, Değirmendere, Orhanlar ve Koyuneri Mahallesindeyiz

    İlçemizde etkisini gösteren kar yağışının ardından sabahın erken saatlerinden itibaren buzlanmaya karşı ekiplerimiz tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ederken Başkanımız Orhan GAGA Dereköy, Mancılık, Değirmendere, Orhanlar ve Koyuneri Mahallelerini ziyaret ederek kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya geldi.

    DEVAMINI OKU
  • Soğuk Kış Günlerinde Sokak Hayvanlarını Unutmuyoruz

            Balya Belediyesi, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına sahip çıkarak şehrin muhtelif noktalarına mama ve yem bırakıyor.

    DEVAMINI OKU
  • Balya Belediyesinin Karla Mücadelesi Sürüyor

            Balya'nın özellikle yoğun yağış alan ilçelerin yüksek kesimlerindeki kırsal alanlarında etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, bölgelerde ulaşımın sağlanması için kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor.        Ekipler, mahalle yollarında açma, genişletme ve mahalle içi temizleme çalışmalarına devam ediyor.

    DEVAMINI OKU
  • Bu Hafta Neler Yaptık

    Bu Hafta Nerede Çalıştık;- Yaylacık Mahallemizde kilit parke taş döşeme çalışmaları devam etmektedir.- Narlı Mahallemizde yol yapım çalışmaları devam etmektedir.- Balya Merkezde sanayi dükkanlarında gerekli çalışmalar devam etmektedir.- Ören Mahallemizde sosyal tesis bölgesinde çevre düzenlemesi devam etmektedir.- Kayalar Mahallemizde çatı yapımı, boya ve tamirat çalışmaları devam etmektedir.- Belediyemize ait atölyemizde ağaç biçme çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.- Mancılık Mahallemizde parke taş tamiri çalışmaları devam etmektedir.- Enverpaşa mahallemizde yeşil alan park yapımı için gerekli tesviye çalışmaları devam etmektedir.- İlçe genelinde toplanma alanlarının tabela montajları devam etmektedir.- İlçe genelinde kar yağışı nedeniyle ekiplerimizce tuzlama çalışmaları gerçekleşmiştir.- Göktepe Mahallemizde çatı tamiri çalışmaları tamamlanmıştır.

    DEVAMINI OKU
  • Ören Mahallesindeyiz

        Başkanımız Orhan GAGA ve Meclis Üyesi Burhan AST ile birlikte Ören Mahallesindeydi. Yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz