• Tertemiz Bir Geleceğe

        İlçemize kazandırdığımız Katı Atık Aktarma Tesisimizin inşaatı tamamlanmak üzeredir. Bu tesis hem çevre sağlığını koruyacak hem de yıllardır yaşanan bu kötü görüntüleri ortadan kaldıracaktır.    Balya'mız için en güzeli, en iyisi için çalışmaya devam edip, Balya'mızı geleceğe, umuda, aydınlık yarınlara emin adımlarla taşıyoruz.

    DEVAMINI OKU
  • Haziran Ayı Balıkesir Büyükşehir Meclis Toplantısı

        Haziran ayı Balıkesir Büyükşehir Meclisine katılmadan önce parti grup toplantısı gerçekleştirilmiştir.    Başkanımız Orhan GAGA ile birlikte meclis üyelerimiz Yüksel TÜRK ve Burhan AST Balıkesir Büyükşehir Meclis Toplantısına katılım sağlanmıştır.

    DEVAMINI OKU
  • Geleceğin Balya'sını İnşa Ediyoruz

            Balya’mızda İmar Planı değişikliğinde sürdürdüğümüz çalışmalarla ilgili ilçe Kaymakamımız Sn. Burak Keser ile görüş alışverişinde bulunduk.        

    DEVAMINI OKU
  • Kırsal Kalkınma Projeleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

        Belediyemiz ve Balya Tarımsal Kalkınma Kooperatifimiz ile ortak “Sosyal Sorumluk Projesi” kapsamında kalkınma kırsalda başlar düşüncesiyle Dereköy ve Hacıhüseyin Mahallemizde çiftçilerimiz ile eğitim semineri gerçekleştirildi.    Topraklarından bereket fışkıran güzel Balya’mızda, üretim yaparak ilçemiz ekonomisine ve tarıma katkı sağlayan çiftçilerimizin her zaman yanındayız.

    DEVAMINI OKU
  • Haziran Ayı Belediye Meclis Toplantısı

    Haziran ayı belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda aldığımız kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.Meclis kararlarına belediyemiz web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz