• Araç Filomuzu Büyütüyoruz

    Araç filomuzu genişletiyoruz. Yeni çöp kamyonumuz Balya'mıza ve Belediyemize hayırlı olsun.

    DEVAMINI OKU
  • Danışment, Orhanlar, Değirmendere, Dereköy, Karamustafalar ve Doğanlar mahallelerindeyiz

    Başkan Orhan GAGA masada değil sahada problemleri dinleyip, yerinde müdahalelerde bulunuyor. Ben bilirim değil, ortak akılla düşünüp çözümler üretiyor. Birlikte hareket ediyor, sizleri dinliyor ve yerinde çözümler üreterek daha yaşanabilir bir Balya'yı beraber şekillendirmek için tüm enerjisi ile hizmet etmeye devem adiyor .

    DEVAMINI OKU
  • Nisan Ayı Balya Belediyesi Meclis Toplantısı

    Balya Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Orhan GAGA, başkanlığında gerçekleştirildi. Raporun oylanması sırasında Başkan GAGA, koltuğunu Meclis Başkanvekili Yüksel TÜRK’e bırakırken; faaliyet raporu oy birliği ile meclisten geçti.  Mecliste yapılan oylama ile Meclis 1. Başkanvekilliğine İksan DURAN, 2. Başkanvekilliğine ise Mehmet ÇAYLAK seçilirken, Meclis Katipliğine İksan DURAN ile Bediha ÇALIŞKAN seçildi. Toplantıda Plan ve Bütçe, İmar, Çevre, Tarife Komisyonları’nda bir yıl süreyle görev yapacak meclis üyeleri de belirlendi.  Yapılan oylamada 1 yıl süreyle encümen üyeliklerine İksan DURAN ve Yüksel TÜRK seçildi. Toplantı sonunda Mayıs ayı meclis toplantısının 6 Mayıs Perşembe Günü saat 14.00’da yapılması kararlaştırıldı. 

    DEVAMINI OKU
  • Yaylacık Mahallesindeyiz

    Belediye Başkanımız Orhan GAGA, Yaylacık mahallemizi ziyaret ederek kıymetli hemşehrilerimizin sorun ve taleplerini yerinde dinledi.Yıllardır özlediği hizmetleri alamayan mahallemizde, kısa süre içerisinde başlatacağımız parke taş döşeme çalışması için gerekli ölçümleri gün itibariyle gerçekleştirdik. Tüm ekiplerimizle kalıcı çözümler üretmek için sahadayız.

    DEVAMINI OKU
  • Narlı, Alidemirci ve Hacıhüseyin Mahallesindeyiz

    Narlı, Alidemirci ve Hacıhüseyin Mahallelerimizi ziyaret ederek yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar üzerine muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz ile görüş alışverişinde bulunduk.Var olan ve yıllardır ihmal edilen tüm sorunlu alanları tek tek çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz