• Çarmık Mahallesindeyiz

        Belediye Başkanımız Orhan Gaga, Çarmık mahallemizi ziyaret ederek yapılacak olan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldi.    Eşit hizmet anlayışını, ayrıştırmamayı ve birlikte hareket etme kavramlarını 7’den 77’ye herkese aşılayan, Balya için yapılabilecek hiç bir şeyin imkansız olmadığını gösteren Başkanımız sorunları yerinde dinleyerek çözüme kavuşturyor.

    DEVAMINI OKU
  • Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısı

        Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği'nin Edremit'te düzenlenen Olağan Meclis Toplantısına Belediye Başkanımız Orhan GAGA katıldı.     Yoğun gündem maddeleriyle toplanan Birlik oturumun ardından CHP PM Üyesi İBB Başdanışmanı Doç. Dr. Gökhan Günaydın, iklim değişikliği ve çevre sorunlarını konu alan bir konuşma gerçekleştirdi.

    DEVAMINI OKU
  • Otobüs Terminali ve İtfaiye Garajı yapımı için gerekli çalışmaları başlattık

        Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Turhan, Fen İşleri Daire Başkanı Ayhan Arık, İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Gökhan Mit ve teknik personelimiz ile birlikte ilçemize kazandıracağımız Otobüs Terminali ve İtfaiye Garajı ile ilgili incelemelerde bulunduk. Terminal ve İtfaiye Garajı yapımı için gerekli çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde başlatıyoruz.

    DEVAMINI OKU
  • Medrese Mahallesindeyiz

        Belediye Başkanımız Orhan Gaga, Medrese mahallemizi ziyaret ederek yapılacak olan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldi.    Eşit hizmet anlayışını, ayrıştırmamayı ve birlikte hareket etme kavramlarını 7’den 77’ye herkese aşılayan, Balya için yapılabilecek hiç bir şeyin imkansız olmadığını gösteren Başkanımız sorunları yerinde dinlierek çözüme kavuşturyor.

    DEVAMINI OKU
  • Sel Felaketi

        Ilıca, Yenikavak ve Yarışalan Mahallelerimizde etkili olan fırtınalı yağışın oluşturduğu hasarı gidermek için ekiplerimiz bölgede çalışmalarına başladı. Yarışalan’a giden yoldaki köprünün yağıştan dolayı göçmesi nedeniyle ulaşım Karacahisar Mahallemiz istikametinden yapılacaktır.    Bugün sabah saatlerinden itibaren ekiplerimizle birlikte zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Balya Belediyesi olarak tüm saha ekiplerimizle 7/24 çalışmaya devam ediyoruz.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz