• Sel Baskınlarına Karşı Tüm Ekiplerimiz Sahada

    Balya Merkez ve köylerimizde meydana gelen yağış nedeniyle ev ve sokaklarda zarar gören bölgelere hemen müdahale edildi. Tüm ekipler ile sahada çalışmalar başlamıştır.

    DEVAMINI OKU
  • Terminal, İtfaiye ve Kavşak Çalışmalarında Sona Gelindi

    İlçemize kazandırılacak olan Terminal, İtfaiye İstasyonu ve Balıkesir girişindeki kavşak çalışması için gerekli projeler tamamlandı. 

    DEVAMINI OKU
  • Balya da Bayram Temizliği

        İlçe merkezimizde KurbanBayramı öncesi başta ana arterler olmak üzere cadde ve sokaklarda ekiplerimizce detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Belediyemize ait mezbahanenin gerekli temizlik ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirilerek bayrama hazır hale getirildi. Ayrıca Belediyemiz tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi, ilçe genelindeki ibadethanelerimizde temizlik seferberliği kapsamında 60 cami ve 1 cem evinin temizliği ekiplerimizce gerçekleştirilerek, ibadethanelerimiz bayrama hazır hale getirildi. 

    DEVAMINI OKU
  • Çocuklarımız Yüzecek, Yüzler Gülecek

        lçemizde kurulan havuzda eğitimler bugün başladı.  2 ay boyunca sürecek olan bu güzel faaliyete tüm çocuklarımızı bekliyoruz. 

    DEVAMINI OKU
  • Bozulan Yollarımızı Onarıyoruz

        Kırsal mahallelerimizde kış sonrası bozulan tarla ve arazi yollarımızda 17 gün önce başlattığımız yol açma ve düzenleme çalışmalarımız kapsamında; Kocacami Mahallesi Enverpaşa Mahallesi Patlak Mahallesi Kadıköy MahallesiKavakalan Mahallesi Akbaş Mahallesi Kocabük Mahallesi Çakallar Mahallesi Semizköy Mahallesi Kayapınar Mahallesi Göloba Mahallesi Uzunçınar Mahallesi Karadağ Mahallesi Çukurcak Mahallesi Aydoğdular Mahallesi Yazlık Mahallesi Karamustafalar Mahallesinin yol çalışmaları tamamlanmış toplamda 17 gün içerisinde 78 km arazi ve tarla yolunun düzenlemesi yapılmıştır. Plan ve program dahilinde bütün mahallelerimizde yol çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz