• İDA MADRA GEOPARK

        UNESCO dünya miras listesine girme yolunda üzerinde hassasiyetle durulan ve turizm potansiyelinin oldukça fazla olması öngörülerek ilçe başta olmak üzere Balıkesir’de önemli bir yere sahip olan Fransız Harabelerinin turizme kazandırılması, turistik gezi, aktivite ve ekstrem sporlarda yer alabilmesi adına UNESCO’yu temsilen Prof Dr. İbrahim KOMOO ve Prof. Dr. Alireza AMRIKAZEMI’yi ilçemizde ağırlayarak beraberimizdeki heyet ile birlikte tarihi alanları inceledik.

    DEVAMINI OKU
  • Voleybol Turnuvası Kazananı Belli Oldu

        Balya Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesinin düzenlediği voleybol turnuvasında Balya Belediyesi Personel takımı Jandarmayı 3 -1 yenerek şampiyon olarak tamamlamıştır.

    DEVAMINI OKU
  • Bu Hafta Neler Yaptık

    BU HAFTA NEREDE ÇALIŞTIK!- Koyuneri Mahallemizde bulunan okulumuzun, Çiğdem Mahallemizde bulunan süt toplama yerinin ve Medrese Camisinin boyama çalışmaları ekiplerimizce tamamlandı. - Ilıca Mahallemizde açılacak olan Jandarma Karakolunun çevre düzenleme çalışmaları ekiplerimizce tamamlandı. - 10-11-12 Haziran Orhanlar Panayırı için gerekli çevre düzenleme çalışmaları alanda devam ediyor. - Göloba Mahallemize hizmet binasının ardından lavabo inşaatını da tamamlayarak hizmete sunduk. - İlçe genelinde Temizlik İşleri ekiplerimizce temizlik çalışmaları titizlikle devam ediyor. - İlçe merkezi ve mahallelerimizde alt yapı çalışmalarından sonra bozulan parke taş döşemeleri ekiplerimizce tamir edilmeye devam ediyor.

    DEVAMINI OKU
  • Kaşıkçı, Gökmusa ve Karadağ Mahallelerindeyiz...

        Başkanımız Orhan Gaga, beraberindeki Meclis Üyemiz Burhan AST ile birlikte  Kaşıkçı, Gökmusa ve Karadağ mahallelerini ziyaret ederek yapılacak çalışmları yerinde inceledi. 

    DEVAMINI OKU
  • Balyamızı Güzelleştiriyoruz

        Balya genelinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ederken ilçe merkezimizde tüm yeşil alanlarda bakım, fidan ekimi, yabani ot temizleme ve peyzaj düzenleme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz