• 2022 Yılı Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısı

            Mayıs ayı belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda aldığımız kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.        Meclis kararlarına belediyemiz web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

    DEVAMINI OKU
  • Balya'da Bayramlaşma

        Bayramlar birlik ve beraberliği örf ve âdetlerimizle süsleyip; geçmişten devraldığımız mirasın nesilden nesile aktarılmasını sağlayan sevgi günleridir. Başkanımız Orhan GAGA ile birlikte bugün ilçemiz Cumhuriyet Meydanında kıymetli hemşehrilermiz ile bir araya gelerek bayramlaştı.

    DEVAMINI OKU
  • Balya da Ramazan Bir Başka...

        Balya Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında 26.04.2022 tarihinde Ilıca Mahallemizde eski Ramazan geleneklerimizi yaşatmak adına Hacivat Karagöz gölge oyununu ve Balya'lı gençlerimiz tarafından müzik dinletisini hemşehrilerimiz ile buluştu.

    DEVAMINI OKU
  • Balyalı Çocuklar Bayramlarını Doya Doya Yaşadı

        Balya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlediği etkinliklerle çocukların bayramlarını gönüllerince kutlamasına imkan tanıdı. Balya futbol sahasında gerçekleştirilen organizasyonda çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.

    DEVAMINI OKU
  • Belediye Başkanı Orhan GAGA, Belediye Personelleriyle buluştu

        Belediye Başkanı Orhan GAGA, şehrin her noktasında gece gündüz demeden çalışan belediye personelleriyle birlikte iftar programında bir araya geldi. Balya Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkan GAGA “Balya’mız sürekli büyüyor ve gelişiyor, buna bağlı olarak ihtiyaç ve beklentiler de artıyor. Biz bu sorumluluğu beraber yükleniyoruz. Hep beraber halkımıza kesintisiz hizmet ulaştırıyoruz. Belediye hizmeti kesintiye uğramadan sürdürülmesi gereken hizmettir. Bu hizmeti ekip ruhu içerisinde birlikte başarıyoruz. Göstermiş olduğunuz gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Size ve ailenize hayırlı Ramazanlar dilerim.” dedi.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz