• Balya'da Bir İlke İmza Atıldı

    Balya Belediyesi olarak Genel-İş Sendikasıyla toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Balya Çok Amaçlı Salonunda düzenlediğimiz imza töreni başta emekçi personelimize, belediyemize ve Balya'mıza hayırlı uğurlu olsun. İmza töreni öncesinde konuşan Belediye Başkanı Orhan Gaga ''Emeğin değerini iyi biliyor ve bununla ilgili adımlar atmaya devam ediyoruz. Giderek zorlaşan hayat şartlarında işçilerimizin hakkını korumaya, emekçinin yanında olmaya, sadece toplu sözleşmelerde değil, her zaman iş, emek ve demokrasi mücadelesine devam edeceğiz.'' dedi.

    DEVAMINI OKU
  • Başkan Balya'da Pazaryeri Ziyareti Yaptı

    Balya Belediye Başkanı Orhan GAGA, Balya'da pazaryeri ziyareti yaptı. Ziyarette artan vaka sayılarına da dikkat çeken Başkan GAGA, vatandaş ve esnaflardan koronavirüs tedbirlerine uymalarını istedi.

    DEVAMINI OKU
  • Deren Maviye Nefes Ol

    SMA Tip-1 hastası Deren Mavi bebeğimiz için ilçemiz Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kermese katılım sağladık. İlçemizde ki emekçi kadınlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz.

    DEVAMINI OKU
  • Üretim Hız Kesmeden Devam Ediyor

    Balya’mıza hizmet ederken maliyeti düşürüp atölyemizin daha verimli çalışması, üretimin artması için çaba sarfediyoruz. Atölyemizde yaptığımız iyileştirme ve büyümeyle birlikte hem Balya içinde hem de Balya dışındaki mahallelerimize daha fazla hizmet götürüyoruz.Daha çok çalışacak, Balya'mızı daha da güzelleştireceğiz.

    DEVAMINI OKU
  • 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

    18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü kutlamaları kapsamında çelenk koyma törenini gerçekleştirdik. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için mücadele eden tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle ilçe merkezimizde düzenlenen tören sonrası ilçemizde bulunan şehit ailelerimizi ve kabirlerini ziyaret ettik. Vatan uğruna gözünü kırpmadan şehit olan hakkı ödenmez kahramanlarımızı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz