• 2023 Yılı Nisan Ayı Meclis Toplantısı

            Nisan Ayı Belediye Meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda aldığımız kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.        Meclis kararlarına belediyemiz web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz

    DEVAMINI OKU
  • YAĞLI GÜREŞLERE HAZIRIZ

        6 Haziran 2023 tarihinde 2. sini düzenleyeceğimiz Yağlı Güreş etkinliğimize tüm halkımız davetlidir. 

    DEVAMINI OKU
  • Muhtar İstişare Toplantısı

        Başkan Orhan GAGA ile birlikte Başkan yardımcıları Naim ÇAKIR ve İksan DURAN katılımları ile Muhtarlar ile istişare toplantısı gerçekleştirildi.  Depreme yönelik önlemlerin konuşulduğu toplantıda Başkan GAGA alınacak önlemleri ve deprem konusunda yapılan çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendirdi.

    DEVAMINI OKU
  • DEPREM YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI

        Balya Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremin ilk dakikalarından itibaren bölgeye yardım göndermek için tüm birimlerini seferber etti. Başkan GAGA’nın çağrısının ardından Balya Belediyesine akın eden vatandaşlar yardım malzemelerini teslim etti. Saatler içerisinde dolan 2 TIR bölgeye hareket etti.    Ertesi gün 1 TIR ve Çöp Toplama aracımızı bölgeye sevk ettik.

    DEVAMINI OKU
  • 2023 YILI TERAZİ BEYAN DUYURUSU

    Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tartı Aletleri Muayene Yönetmeliğinin 6. Maddesine göre (Periyodik muayenelerin ilanı, müracat zamanı ve sorumluluklar) 2023 yılı periyodik muayene beyan verme süresi 02.01.2023 - 28.02.2023 tarihleri arasında gerekli müracatlar Zabıta Amirliğine yapılacaktır.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz