• Bu Hafta Neler Yaptık

    Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce;✅Beyalan Mahallemizde stabilize yol çalışması ekiplerimizce gerçekleştiriliyor.✅Dereköy Mahallemizde yağmur suyu için gerekli kanal çalışmaları ekiplerimizce tamamlandı.✅Koyuneri Mahallemizde parke taş döşeme çalışmaları ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor.✅Mahallelerimizde bulunan hizmet binalarının boyama çalışmaları ekiplerimizce yapılıyor.✅Bengiler Mahallemizde belediyemize ait hizmet binasının gerekli bakım çalışmaları ekiplerimizce tamamlandı.✅İlçe genelinde Temizlik İşleri ekiplerimizce temizlik çalışmaları titizlikle devam ediyor.✅Zabıta Amirliğimizce sizlerin kaliteli hizmet alabilmesi ve menfaatlerinizin korunması amacıyla denetimlere devam etmektedir.✅Belediyemize ait atölyemizde üretim çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

    DEVAMINI OKU
  • HOŞGELDİN BEBEK

        9 aylık serüvenin sonunda tarifi olmayan birçok duyguyu bir arada yaşayan ailelerimizin sevincini yürekten paylaşıyoruz. İlçemizdeki yeni doğum yapan ailelerin evlerine ziyaret gerçekleştiriyoruz. Ziyarete gidilen ailelere destek olmak adına bebeklerin temel ihtiyaçlarını kapsayan çantayı onlara hediye ediyoruz. 

    DEVAMINI OKU
  • 2022 Yılı Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı

            Aralık Ayı belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda aldığımız kararların ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.        Meclis kararlarına belediyemiz web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

    DEVAMINI OKU
  • Şehit Mezarlarının Çevre Temizlik Çalışmaları Yapıldı

    Şehit Mezarlarının Çevre Temizlik Çalışmaları Yapılıyor. İlçemizdeki tüm Şehitlerimizin mezarları Balya Belediyesi tarafından temizlenerek, çiçek dikimi, bayrak direklerinin boyanması, bayrak yenilenmesi, bakım ve onarım çalışmaları düzenli olarakyapılmaktadır. Ayrıca Düzenli olarak da şehit ailelerini ziyaret eden Başkan GAGA, vatanımız uğruna can veren şehitlerimizden dualarını eksik etmediğini ve ailelerinin her daim yanında olduğunu ifade ediyor.

    DEVAMINI OKU
  • Bu Hafta Neler Yaptık

    BU HAFTA BALYAMIZ İÇİN NEREDE ÇALIŞTIK! Köy ve belde statülerini kaybederek mahalleye dönüştürülen yerleşim birimlerini ''KIRSAL MAHALLE'' statüsüne dönüştürmek adına muhtarlarımız ile ilgili görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Kırsal Mahallelerimizde gece gündüz çalışmalarımızı sürdüyor her zaman birlikte ve iç içe olmaya devam ediyoruz. Koyuneri Mahallemizde parke taş döşeme çalışmaları ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle ilçemizde görev yapan değerli öğretmenlerimizi ve emekli öğretmenlerimizi ziyaret ederek günlerini kutladık. Çiğdem Mahallemizde bulunan hizmet binalarının boyama çalışmaları ekiplerimizce tamamlandı. İlçemize kazandıracağınız yeni sanayi sitesinin menfez çalışmaları ekiplerimizce gerçekleştiriliyor. İlçe genelinde Temizlik İşleri ekiplerimizce temizlik çalışmaları titizlikle devam ediyor. Zabıta Amirliğimizce sizlerin kaliteli hizmet alabilmesi ve menfaatlerinizin korunması amacıyla denetimler devam etmektedir. Belediyemize ait atölyemizde üretim çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir.

    DEVAMINI OKU

Soru ve Görüşleriniz